موضوعات مجله سلامت
ترفند (بادمجان)
یک ترفند عالی برای سرخ کردن بادمجان که جذب روغن پایین و طعمی عالی داشته باشد: ابتدا داخل تابه آب را جوش آورده و بادمجان های پوست گرفته شده را داخل آب جوش قرار می دهیم. بعد از اینکه اب مجدد شروع به جوشیدن کرد یک دقیقه به آن زمان می دهیم. بعد از یک ...
دلایل خمیر شدن کیک؟
۱. مواد به طور یکنواخت در ظرف ریخته نشده اند. ۲. اگر کیک زودتر از پخته شدن خارج کنید کیک خمیر می شود. ۳. برای اینکه بفهمید لایه میانی کیک پخته شده است آن را با خلال دندان تست کنید. ۴.هیچ وقت اندازه پیمانه مواد را به دلخواه عوض نکنید. ۵. قالب کیک نه ...
چرا کیکم پف نمیکنه؟
۱. برای پف کردن کیک باید آرد سه بار الک شود. در واقع بکینگ پودر به آرد اضافه شود و بعد سه بار الک شود. ۲. برای پف کردن باید زرده و سفیده کاملا جدا شود.حتی ذره ای زرده داخل سفیده نباشد. ۳. سفیده باید آنقدر زده بشه که ظرف را کج می کنیم از […]
زرشک
زرشک برای سلامت بدن و زیبایی پوست و مو فواید و خواص بیشماری دارد و برای مصارف دارویی بیشتر از 200 سال است که بعنوان یک گیاه سم زدا با خواص دارویی و آرام بخش شناخته شده است.زرشک منبع غنی ویتامین c و نیز حاوی ویتامین B , مانند تیامین و مواد معدنی مثل ...
پیتزا خانگی کینوا
کینوا تنها گیاهی است که می‌تواند پروتئین کامل بدن را تامین کند و تمامی آمینواسید‌های مورد نیاز برای حفظ تعادل سلامتی بدن را فراهم آورد و بدین جهت بسیار مشهور است و به خاطر ظاهر و ویتامین های مشابه با خاویار به آن خاویار گیاهی گفته می شود. پیتزا ...
عناب
این میوه منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی است. همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور و به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است. خوردن ...
درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!