رسپی جذاب املت

مواد لازم:چند عدد گوجه درشت

تخم مرغ دوعدد

ارد سفید یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و جعفری خرد شده یا گشنیز به مقدار لازم

ادویه پاپریکای کینوا یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

در ابتدا گوجه ها را برش زده و حلقه حلقه های درشت می کنیم.سپس وسط آن را با قاشق مربا خوری درآورده و در یک ظرف مغز گوجه ها را نگینی ریز خورد می کنیم.

دو تا تخم مرغ به گوجه های ساتوری شده اضافه می شود.گشنیز یا جعفری خرد شده و نمک و فلفل و ادویه پاپریکا به دلخواه به مواد اضافه می شود.

یک قاشق آرد به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.در ماهیتابه روغن ریخته و سپس حلقه های خالی شده گوجه را درون آن قرار می دهیم.مواد را داخل حلقه ها ریخته و حلقه ها را پر می کنیم.در تابه را بسته تا حلقه ها پخته شوند.

نکته قابل توجه این است ک با توجه به اینکه گوجه در ماهیتابه درب بسته زود پخته و له می شود٬ تایم خیلی کمی برای سرخ شدن برای هر طرف گوجه در نظر می گیریم.

پس از آنکه یک طرف پخت و کمی سرخ شد برگردانده و طرف دیگر را می چرخانیم.

در صورت دلخواه روی هرکدام از حلقه ها مقداری پنیر پیتزا ریخته و مجدد درب تابه را می بندیم.

بعد از آنکه زیر آن هم کمی سرخ شد و پنیر باز شد این املت جذاب آماده است.

شما می توانید در صورت تمایل ادویه پاپریکا کینوا را از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.

پاپریکا کینوا علاوه بر طعم بسیار لذیذی که به غذا می دهد دارای خواص بیشمار کینوا (خاویار گیاهی) این غله شگفت انگیز نیز می باشد.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!