پر لیمو عمانی
پر لیمو عمانی از خشک کردن پرهای لیمو ترش مرغوب به دست می آید. ليمو عماني (ليمو اماني) به عنوان ادويه و چاشني در آشپزي ايراني، عماني و کشورهاي خليج فارس استفاده مي شود. پر لیمو را می توان راحت در غذا استفاده کرد و دیگر نگرانی بابت تلخی و جداسازی پوست لیمو نداشت.
خواص پر ليمو:
ليمو عماني به تقويت سيستم ايمني بدن کمک مي کند، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را کاهش داده و براي سلامت دستگاه گوارش مفيد است.
خواص دارويي و درماني پر لیمو:
۱. تندرستي قلب و عروق
پتاسيم بالاي موجود در ليموعماني به درمان فشار خون بالا کمک کرده و با تقويت عضلات قلب، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي را کاهش مي دهد.
۲. سلامتي معده و دستگاه گوارش
ليموي سياه افزايش اشتها را بدنبال دارد، باعث درمان ناراحتي هاي معده مي شود و با بهبود حرکات روده ي بزرگ، موجب پيشگيري و درمان يبوست و اسهال مي باشد.
۳. سم زدايي روده ها
ليموعماني سرشار از ويتامين C است و به دليل خواص ضد ميکروبي به سم زدايي و پاک سازي روده ها کمک مي کند.
۴. پيشگيري از سرطان
باعث کاهش سلولهاي سرطاني و خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي دهد.
۵. تقويت سيستم ايمني بدن
عفونت هاي ويروسي موجود در بدن را کاهش مي دهد.
۶. منبع ويتامين D
مقادير بالاي ويتامين D ليمو سياه٬ باعث تقويت استخوان ها مي شود و مانع ابتلا به بيماري پوکي استخوان مي شود و همچنين به تقويت عضلات و دندان ها کمک مي کند.
۷. تقويت سيستم ايمني زنان
ويتامين C ليمو عماني به تقويت سيستم ايمني زنان پس از زايمان کمک کرده و موجب کاهش خستگي و کمبود انرژي آن ها مي شود.
طبيعت و مزاج ليمو عماني سرد و خشک مي باشد. ليمو عماني سرشار از ريبوفلاوين، فوليک اسيد، ويتامين C ، ويتامين D ، کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر و پتاسيم است.
پر لیمو عمانی در انواع غذاها و دم نوش ها کاربرد دارد و طعمی خاص و دلنشین به آنها می دهد. شما می توانید در صورت تمایل پر لیمو عمانی را از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.
- صدف محمودی
- 28 مهر 1400
- 930 بازدید