پر لیمو عمانی

پر لیمو عمانی از خشک کردن پرهای لیمو ترش مرغوب به دست می آید. ليمو عماني (ليمو اماني) به عنوان ادويه و چاشني در آشپزي ايراني، عماني و کشورهاي خليج فارس استفاده مي شود. پر لیمو را می توان راحت در غذا استفاده کرد و دیگر نگرانی بابت تلخی و جداسازی پوست لیمو نداشت.

خواص پر ليمو:

ليمو عماني به تقويت سيستم ايمني بدن کمک مي کند، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را کاهش داده و براي سلامت دستگاه گوارش مفيد است.

خواص دارويي و درماني پر لیمو:

۱. تندرستي قلب و عروق

پتاسيم بالاي موجود در ليموعماني به درمان فشار خون بالا کمک کرده و با تقويت عضلات قلب، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي را کاهش مي دهد.

۲. سلامتي معده و دستگاه گوارش

ليموي سياه افزايش اشتها را بدنبال دارد، باعث درمان ناراحتي هاي معده مي شود و با بهبود حرکات روده ي بزرگ، موجب پيشگيري و درمان يبوست و اسهال مي باشد.

۳. سم زدايي روده ها

ليموعماني سرشار از ويتامين C است و به دليل خواص ضد ميکروبي به سم زدايي و پاک سازي روده ها کمک مي کند.

۴. پيشگيري از سرطان

باعث کاهش سلولهاي سرطاني و خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي دهد.

۵. تقويت سيستم ايمني بدن

عفونت هاي ويروسي موجود در بدن را کاهش مي دهد.

۶. منبع ويتامين D

مقادير بالاي ويتامين D ليمو سياه٬ باعث تقويت استخوان ها مي شود و مانع ابتلا به بيماري پوکي استخوان مي شود و همچنين به تقويت عضلات و دندان ها کمک مي کند.

۷. تقويت سيستم ايمني زنان

ويتامين C ليمو عماني به تقويت سيستم ايمني زنان پس از زايمان کمک کرده و موجب کاهش خستگي و کمبود انرژي آن ها مي شود.

طبيعت و مزاج ليمو عماني سرد و خشک مي باشد. ليمو عماني سرشار از ريبوفلاوين، فوليک اسيد، ويتامين C ، ويتامين D ، کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر و پتاسيم است.

پر لیمو عمانی در انواع غذاها و دم نوش ها کاربرد دارد و طعمی خاص و دلنشین به آنها می دهد. شما می توانید در صورت تمایل پر لیمو عمانی را از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!