چرا کیکم پف نمیکنه؟

۱. برای پف کردن کیک باید آرد سه بار الک شود.

در واقع بکینگ پودر به آرد اضافه شود و بعد سه بار الک شود.

۲. برای پف کردن باید زرده و سفیده کاملا جدا شود.حتی ذره ای زرده داخل سفیده نباشد.

۳. سفیده باید آنقدر زده بشه که ظرف را کج می کنیم از ظرف بیرون نریزد.

۴. سفیده فرم گرفته را حتما با قاشق پلاستیکی یا چوبی (فلزی نباشد) و حتما در یک جهت به مواد اضافه کنیم و هرجور دوست دارید هم نزنید.

۵. سفیده نباید زیاد با مواد دیگر کیک بهم زده شود.درحد قاطی شدن کافی است.مواد رو همیشه کلا در یک جهت هم بزنید تا پفش نخابه

۶. بیکینگ پودر باید اندازه باشد .کهنه و مونده و خراب نباشد.

۷. همیشه شیر٬ ماست٬ کره و تخم مرغ باید به دمای محیط برسند و بعد آن ها را به کیکتان اضافه کنید. مگر اینکه دستور کیک فرق کند.

۸. اگر کیکی که درست می کنید داخلش ماست دارد٬ بکینگ پودر را به آرد اضافه نکنید٬ بجاش به ماست اضافه کنید و اجازه دهید تا ماست کف کمد و بعد به مواد اضافه کنید.

۹. چنانچه در فر را زود باز کنید پفش میخوابد. باید دمای فر دست تون بیاد.

 

برچسب‌ها:, ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!