پر لیمو عمانی
پر لیمو عمانی از خشک کردن پرهای لیمو ترش مرغوب به دست می آید. لیمو عمانی (لیمو امانی) به عنوان ادویه و چاشنی در آشپزی ایرانی، عمانی و کشورهای خلیج فارس استفاده می شود. پر لیمو را می توان راحت در غذا استفاده کرد و دیگر نگرانی بابت تلخی و جداسازی پوست لیمو نداشت.
خواص پر لیمو:
لیمو عمانی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
خواص دارویی و درمانی پر لیمو:
۱. تندرستی قلب و عروق
پتاسیم بالای موجود در لیموعمانی به درمان فشار خون بالا کمک کرده و با تقویت عضلات قلب، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
۲. سلامتی معده و دستگاه گوارش
لیموی سیاه افزایش اشتها را بدنبال دارد، باعث درمان ناراحتی های معده می شود و با بهبود حرکات روده ی بزرگ، موجب پیشگیری و درمان یبوست و اسهال می باشد.
۳. سم زدایی روده ها
لیموعمانی سرشار از ویتامین C است و به دلیل خواص ضد میکروبی به سم زدایی و پاک سازی روده ها کمک می کند.
۴. پیشگیری از سرطان
باعث کاهش سلولهای سرطانی و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
۵. تقویت سیستم ایمنی بدن
عفونت های ویروسی موجود در بدن را کاهش می دهد.
۶. منبع ویتامین D
مقادیر بالای ویتامین D لیمو سیاه٬ باعث تقویت استخوان ها می شود و مانع ابتلا به بیماری پوکی استخوان می شود و همچنین به تقویت عضلات و دندان ها کمک می کند.
۷. تقویت سیستم ایمنی زنان
ویتامین C لیمو عمانی به تقویت سیستم ایمنی زنان پس از زایمان کمک کرده و موجب کاهش خستگی و کمبود انرژی آن ها می شود.
طبیعت و مزاج لیمو عمانی سرد و خشک می باشد. لیمو عمانی سرشار از ریبوفلاوین، فولیک اسید، ویتامین C ، ویتامین D ، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم است.
پر لیمو عمانی در انواع غذاها و دم نوش ها کاربرد دارد و طعمی خاص و دلنشین به آنها می دهد. شما می توانید در صورت تمایل پر لیمو عمانی را از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.
- صدف محمودی
- 28 مهر 1400
- 877 بازدید