دلایل خمیر شدن کیک؟

۱. مواد به طور یکنواخت در ظرف ریخته نشده اند.

۲. اگر کیک زودتر از پخته شدن خارج کنید کیک خمیر می شود.

۳. برای اینکه بفهمید لایه میانی کیک پخته شده است آن را با خلال دندان تست کنید.

۴.هیچ وقت اندازه پیمانه مواد را به دلخواه عوض نکنید.

۵. قالب کیک نه نازک باشد و نه کلفت.بهتر است جنس قالب نسوز و استیل باشد.

۶. دمای فر شما آن چیزی نیست که شما فکر می کنید.اگر دمای فر تنظیم نباشد کیک خمیر می شود.باید دمای واقعی فر را به دست بیاورید.چون مثلا دمای فر را ۱۸۰ میزارید ولی ممکنه دما ۱۷۰ یا ۱۹۰ باشه.

طریقه تست دما:

یک کیک ساده با قطر ۴ سانتی متر در دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه طول می کشد بپزد.

اگر کمتر زمان برد یعنی دمای فر بالاست.

اگر بیشتر زمان برد یعنی دمای فر پایین است.

 

 گنبدی شدن کیک

۱. علت این است که نسبت مواد رقیق به آرد کم است.یعنی از آرد بیشتر استفاده کردید.

۲. بالا بودن بیش از حد دمای فر و یا گرم شدن بیش از ۳۰ دقیقه فر قبل از پختن کیک می باشد.

۳. پختن کیک در طبقه بالا یا پایین فر از دیگر دلیل گنبدی شدن کیک است چون حرارت زیادی به آن می خورد.

بهترین طبقه برا پخت کیک طبقه وسط است.

۴. اطراف کیک از وسط کیک زودتر پخته می شوند پس ساده ترین روش این است که بجای استفاده از دمای ۱۸۰ الی ۱۹۰ و پخت آن در ۳۰ دقیقه شما دمای کیک را به ۱۷۰ الی ۱۸۰ تغییر دهید تا زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه پخته شود.

۵. باید حداقل ۳۰ دقیقه قبل از پخت فر روشن شده باشد.

۶. مواد کیک باید یک سوم قالب را پر کند.اگر قالب بزرگ باشد کیک صاف نمی شود.

۷. مواد رو یکنواخت در قالب بریزید که یکسان پخش شود.بعد از ریختن مواد قالب را چند بار به یک سطح صاف بزنید تا حباب های هوا درون کیک خارج شود.

برچسب‌ها:, ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!