
کیک شکلاتی کینوا
مواد لازم:
کینوا پخته شده دو فنجان
شیر سویا یا بادام یک سوم فنجان
تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
کره نصف فنجان
پودر وانیل یک قاشق چایخوری
شکر قهوه ای یک فنجان
پودر کاکائو تلخ نصف فنجان برای کیک و نصف قاشق چایخوری برای خامه کیک
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک دریا نصف قاشق چایخوری
خامه کیک یک فنجان
پودر قند ۲ قاشق چایخوری برای خامه کیک
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
ظرف کیک ۹ اینچی را چرب کرده و کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید.
کره را ذوب کنید.کینوا ، شیر ، کره ذوب شده و پودر وانیل را در داخل ظرف بریزید و با مخلوط کن خوب هم بزنید(۳۰ ثانیه)
شکر، نصف فنجان پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک دریا را اضافه کنید و هم بزنید.
ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد (۴۰ دقیقه)
ممکنه ظرفی که شما استفاده می کنید زمان پخت بیشتری بخواهد..
بعد از پخت بگذارید کیک در ظرف خودش ۱۵ دقیقه خنک شود.
هنگامی که کیک سرد شد خامه کیک را با نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو و پودر قند هم بزنید و برروی کیک اضافه کنید.
خواص فوق العاده دانه کینوا را می توانید در مجله سلامتی بخش سلامتی و تندرستی بنام خاویار گیاهی مطالعه فرمایید.
شما می توانید شکر قهوه ای و دانه کینوای ساده یا رنگی را در بسته بندی شیشه ای شکیل از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.
- صدف محمودی
- 27 تیر 1400
- 1010 بازدید