
چیپس ماکارونی
مواد لازم:
۶ پیمانه آب
۱ قاشق چایخوری روغن
۱ قاشق چایخوری نمک
۲۵۰ گرم ماکارونی
۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
کمی نمک و فلفل و پودر پاپریکای کینوا
طرز تهیه:
ابتدا روغن و نمک را داخل آب ریخته و می گذاریم آب جوش بیاد.
سپس ماکارونی ها رو اضافه کرده و می گذاریم ۶ دقیقه بپزد.
سپس ماکارونی ها را آبکش می کنیم.برای خمیر نشدن ماکارونی ها می توانیم یک لیوان اب سرد به آن اضافه کنیم.
سپس ماکارونی ها رو تو ظرف ریخته و پس از آن آرد سوخاری را به آن اضافه و مخلوط می کنیم.
روغن رو روی حرارت می گذاریم تا داغ بشه و ماکارونی ها رو اضافه می کنیم و می گذاریم به میزان دلخواه سرخ و طلایی شود.
اگر ماکارونی زیاد سرخ و طلایی شود خیلی خشک می شود .
اگر ما کارونی کم سرخ شود ممکن است نرم شود.
بنابراین بسته به ذائقه آن را سرخ می کنیم
بعد از سرخ شدن ماکارونی آن را از روغن می گیریم.
بافتش فوق العاده ترد و خوشمزه میشود.
برای مزه دار شدن آن نمک فلفل و پودر پاپریکای کینوا که بسیار خوشمزه و مغذی و کمی تند است را به آن اضافه می کنیم.
در صورت تمایل می توانیم با مقداری پودر سماق یا پودر لیمو بخشی از چیپس ها را طعم دار کنیم.
- صدف محمودی
- 29 شهریور 1400
- 990 بازدید