پفک خونگی

مواد لازم:

سیب زمینی ۵۰۰ گرم (حدود ۳ تا)

نشاسته ذرت ۵۰ گرم (نصف پیمانه)

نمک به میزان لازم

فلفل قرمز ۱/۳ قاشق چایخوری

پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

پودر پنیر و پودر کچاپ در صورت تمایل (از لوازم قنادی)

ادویه های قرمز پفک رو خوشرنگ تر می کند.

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

در ابتدا سیب زمینی ها را درون اب ریخته و داخل اب نمک ریخته و می گذاریم بجوشد تا پخته شود.

سپس سیب زمینی ها را رنده و نشاسته ذرت و بکینگ پودر وپاپریکا و فلفل قرمز و نمک را اضافه می کنیم.

بعد از اینکه همه مواد را ترکیب کردید ورز داده و روغن مایع را اضافه می کنیم.مجدد حسابی ورز دهید تا مواد وا نرود.

یه نایلون پهن کرده روی ان نشاسته ذرت بریزید. و خمیر را روی ان قرار دهید.

بعد دوباره یک نایلون دیگه روی ان کشیده و با وردنه خمیر را پهن کنید.

برای قالب زدن از شیشه مربا و ماسوله و هرچیزی میتوان استفاده نمود.

در صورتی ک کاتر دارید اول ان را داخل نشاسته ذرت یا ارد بزنید.

می تواند بعد از کاتر زدن ده دقیقه تو یخچال یا فریزر بماند تا سفت شود.

سپس روغن را داغ کرده و سیب زمینی ها را داخل ان انداخته و با حرارت متوسط سرخ نمایید.

روغن حتما باید داغ باشد تا پف کند.

بعد از سرخ شدن روی ان را پاپریکا و کچاپ و ادویه های قرمز  و پودر پنیر بزنید تا خوشمزه گردد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!