
رز آفریقایی
رز آفریقایی یکی از گیاه های بومی آمریکا بوده است.این گیاه بعد ها آفریقا ودر مصر وسودان کشت وبه شهرت رسیده است.
کاسبرگ های گیاه رز آفریقایی بعد از رسیدن میوه ی آن از رنگ سبز به قرمز در می آید.
برگه های رز به صورت آجیل های مخلوط شیرین و همچنین چیپس میوه بعنوان تنقلات مفید و سالم و یا بصورت دم نوش (چای ترش) مصرف می شود. طعم دم نوش آن بسیار ترش است و به همین دلیل با شکر مصرف می شود.
ترشی چای ترش به خاطر وجود اسید سیتریک و ویتامین ث می باشد.
رز آفریقایی دارای انتی اکسیدان های ضد چربی و همچنین مقادیر زیاد آنتوسیانین است که سبب شده در تنظیم فشار خون موثر عمل کند و وخاصیت ضد سرطانی داشته باشد.از آن برای درمان فشار خون بالا و بیماری های کبدی و به دلیل خاصیت ضد باکتریایی آن برای درمان سرفه و گلو درد نیز کاربرد داشته است.به دلیل تاثیر آن بر روی کاهش فشار خون٬ نباید در مصرف آن زیاده روی شود.
شما می توانید دم نوش چای ترش یا آجیل رز آفریقایی و میوه خشک آن را از سایت مفیدا تهیه نمایید.
- صدف محمودی
- 4 مهر 1400
- 1918 بازدید