
حلوای شیره (بدون شکر)
مواد لازم:
شیره خرما٬انگور یا توت دو لیوان
روغن مایع یک لیوان سرخالی
آرد دو لیوان ۲۵۰ گرم
گلاب دو سوم لیوان
آب یک سوم لیوان
پودر هل یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده به دلخواه
شیره و زعفران و هل و گلاب و آب را ترکیب کرده و میگذاریم روی بخار کتری که گرم بماند.
یا اینکه می توانیم حین استفاده تو ماکروفر بگذاریم.
آرد را داخل ماهیتابه ریخته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت می دهیم تا تیره شود.اگر زیاد تف داده شود حلوا سیاه می گردد.چون خود شیره هم تیره می کند.سپس آرد را تو همان ماهیتابه الک کرده تا گلوله ها جدا بشوند و توی ماهیتابه ریخته و بعد روغن را کم کم اضافه می کنیم.
بعد ۵ الی ده دقیقه تفت داده و طی سه مرحله شیره گرم شده روی بخار کتری یا توی ماکروفر را به آرد اضافه کرده و تند تند هم می زنیم.انقدر هم می زنیم تا آب آن کشیده شود و بعد کج (گهواره ای کردن)می کنیم و روغن اضافه رو می گیریم تا کیفیت حلوا بالا رود.
یک مقدارکمی ازشیره رو نیاز داریم نگه داریم تا برای شل کردن حلوا و شکل دادن آن ونیز و تزیین استفاده کنیم.
از نان بستنی می توانیم برای تزیینحلوا حلوا استفاده کنیم.
- صدف محمودی
- 31 شهریور 1400
- 925 بازدید