
ترفند (بادمجان)
یک ترفند عالی برای سرخ کردن بادمجان که جذب روغن پایین و طعمی عالی داشته باشد:
ابتدا داخل تابه آب را جوش آورده و بادمجان های پوست گرفته شده را داخل آب جوش قرار می دهیم.
بعد از اینکه اب مجدد شروع به جوشیدن کرد یک دقیقه به آن زمان می دهیم.
بعد از یک دقیقه از آب جوش بیرون آورده و داخل تابه مقداری روغن ریخته و در آن قرار می دهیم.
زیر حرارت باید کم باشد.دو طرف بادمجان را سرخ کرده تا کاملا برشته گردد و سپس از روغن خارج می کنیم.
در این روش جذب روغن بسیار پایین خواهد بود.
اگر بدنبال ترفندها و نکات آشپزی و رسپی های خاص هستید دائما مجله سلامتی مفیدا را چک و دنبال کنید.
- صدف محمودی
- 25 مهر 1400
- 827 بازدید