
چای ترش
چای ترش نوشیدنی پر مصرفی است که با جوشاندن قسمتهای خشک کاسبرگ گیاه جامائیکا(هیبیسک) به دست میآید. چای این گیاه رنگ قرمز است و طعمی شیرین و ترش مشابه زغال اخته دارد.
خواص چای ترش، آن را به یک نوشیدنی فوقالعاده تبدیل کرده است:
کاهش کلسترول بد، کمک به دستگاه گوارش، دستگاه ایمنی و کاهش التهابات، درمان بیماریهای کبد از خواص چای ترش است.
چای ترش سرشار از ویتامین C، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست. همچنین احتمال بروز سرطان را کاهش میدهد.
چای ترش با افزایش سوخت و ساز، موجب کاهش وزن سالم و تدریجی میشود.همچنین در درمان فشار خون بالا و اضطراب نیز مؤثر است.
چای ترش کالری پایینی دارد و کافئین ندارد.
این گیاه دارای خواص فراوان برای کاهش فشار خون و کاهش کلسترول خون میباشد. طبع گیاه چای ترش سرد است. اگر دارای فشار خون بالا و چربی خون هستید؛ چای ترش را دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.چای ترش حاوی ویتامین D، ویتامین C، ویتامین A، آهن، کلسیم، پتاسیم، اسید سیتریک و آنتی اکسیدان ها است .
اسیدهای آلی موجود در چای ترش در میوههایی چون انگور یافت میشود. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار و کلسترول خون، کنترل التهابات و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکنند.
ویژگی خاص چای ترش این است که یک نوشیدنی برای تمام فصلها است و در هر فصلی میتوانید آن را بنوشید.
در یک روز سرد عطر گرم آن را نفس بکشید و در گرمای سوزان آن را سرد بنوشید.
میتوانید چای ترش را با مقداری نعنا دم کنید و طعمی متفاوت را تجربه کنید.
شما می توانید چای ترش بسیار با کیفیت را از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.
- صدف محمودی
- 5 آبان 1400
- 895 بازدید