
پیتزا بدون خمیر و فر
در این پیتزا به جای خمیر از سیب زمینی سرخ شده استفاده می کنیم.
مواد لازم:
سیب زمینی خلال شده درشت
قارچ و فلفل دلمه ای
ادویه
مایه گوشتی دلخواه
پنیر پیتزا خانگی و سالم
طرز تهیه:
برای داشتن پیتزای بهتر و سیب زمینی تردتر ابتدا سیب زمینی های درشت خلال شده را فریز میکنیم و بعد از چند ساعت آن را سرخ می کنیم.بعد اینکه کمی سرخ شد٬کف ماهیتابه را کمی چرب می کنیم و سپس سیب زمینی های کمی سرخ شده را داخل ماهیتابه نچسب دردار ریخته و با نوک قاشق سیب زمینی ها را کمی له کرده و فشرده می کنیم تا به هم بچسبند.
سپس کمی سس کچاب اضافه کرده و یک لایه پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم.
مواد روی پیتزا به دلخواه می تواند ژامبون گوشت یا مرغ به همراه قارچ سرخ شده و فلفل دلمه ای یا ترکیبی از همه باشد.
لایه آخر مجدد پنیر پیتزا ریخته و روی شعله متوسط بیست دقیقه گذاشته تا پنیر پیتزا کاملا باز شود.
خمیر سیب زمینی در این پیتزا خوشمزه تر از نان پیتزا می شود.
دستور پنیر پیتزای خانگی سالم رو می توانید از روی پست های دیگر ما پیدا کنید.
فوت های کوزه گری:
سیب زمینی ها رو خیلی سرخ نکنید.
مواد روی پیتزا رو خیلی سنگین نکنید.
برای سیب زمینی تردتر باید سیب زمینی از قبل فریز شده باشد.
- صدف محمودی
- 1 مهر 1400
- 854 بازدید