بستنی عسلی(مگنوم عسلی)

مواد لازم:

دو عدد موز یا کیوی یا میوه دلخواه

یک چهارم پیمانه عسل

یک چهارم پیمانه شیر

یک سوم پیمانه ماست

یک سوم پیمانه خامه

شکلات تخته ای یک پیمانه

مغز فندق یا بادام خرد شده یک چهارم پیمانه

روغن مایع دو قاشق

 

طرز تهیه:

برای این بستنی ابتدا دو عدد موز یا انبه یا هردو را خرد و سپس در فریزر میگذاریم تا یخ ببندند.

ماست و شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و در مخلوط کن ریخته و سپس عسل را هم به آنها اضافه می کنیم.

دلیل اضافه کردن ماست و خامه به این جهت است که بافت آن را نرم می کند و از یخ زدگی جلوگیری می کند.

پس از آن مواد را در قالب پاپسیکل (یا در لیوان های کاغذی) یا هر قالب دیگری که برای بستنی وجود دارد ریخته و پنج ساعت در یخچال می گذاریم.

پس از آن که بستنی ها را از فریزر دراوردیم شکلات های تخته ای را توسط بخار کتری آب کرده و در لیوان میریزیم و دو قاشق روغن مایع به آن اضافه می کنیم.سپس فندق یا بادام خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم.هم میزنیم و بستنی ها را یک به یک در آن فرو می بریم.

لایه شکلات بخاطر اختلاف دما سفت می شود.

مگنوم میوه ای عسلی شما آماده است.

شما می توانید عسل های باکیفیت و درمانی را از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!