پیتزا خانگی کینوا

کینوا تنها گیاهی است که می‌تواند پروتئین کامل بدن را تامین کند و تمامی آمینواسید‌های مورد نیاز برای حفظ تعادل سلامتی بدن را فراهم آورد و بدین جهت بسیار مشهور است و به خاطر ظاهر و ویتامین های مشابه با خاویار به آن خاویار گیاهی گفته می شود.

پیتزا خانگی کینوا یک پیتزای ساده و خوشمزه و بخاطر داشتن کینوا فوق العاده مقوی است که می توان با انواع گوشت آن را درست نمود.

مواد لازم
کینوا خام: سه چهارم لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک دریا: یک چهارم قاشق غذاخوری
آب: نصف لیوان
سس پیتزا: نصف لیوان
پنیر موزارلا: ۷۵ گرم
روغن زیتون: میزان لازم
کالباس: در صورت تمایل

طرز تهیه:
ابتدا کینوا را به مدت ۸ ساعت خیس کنید.
بعد از آن آب کینوا را خالی و در مخلوط کن بریزید.
نمک دریا و بکینگ پودر و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه و مواد را تا زمانی که شبیه خمیر پنکیک شود بهم زنید.
فر را از قبل روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.
داخل ظرف پیتزا را با روغن زیتون چرب و مخلوط کینوا را در ظرف پیتزا بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
پس از آن ظرف را بیرون آورده و مخلوط را برعکس کنید.
برای اینکه طرف دیگر خمیر بخوبی بپزد ۷ دقیقه دیگر آن را در فر بگذارید.
ورق پخته شده را از فر خارج کرده و روی آن سس و یک لایه پنیر پیتزا یا موزارلا بریزید.
روی پنیر را با هرنوع گوشت پخته شده که دلخواهتان است بپوشانید و به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید .
پیتزا را از فر بیرون بیارید و روی آن را با فلفل و پنیر و سبزیجات تزیین کنید.

نکته ۱: شما می توانید خواص فوق العاده کینوا را به نام خاویار گیاهی در مجله سلامتی کینوا بخش سلامتی و تندرستی فروشگاه اینترنتی کینوا مشاهده فرمایید.

نکته ۲: دستور تهیه پنیر پیتزای خانگی و سالم را می توانید از قسمت آشپزی سلامت در مجله سلامتی (فروشگاه اینترنتی مفیدا) پیدا کنید.

نکته ۳: کینوا ساده یا رنگی را نیز می توانید از فروشگاه اینترنتی مفیدا تهیه فرمایید.از کینوای ساده در پخت کیک٬ پیتزا و انواع خورشت استفاده می شود.کینوای رنگی در سالادها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته ۴: پخت کینوا به شکل های مختلف انجام می شود.می توان آن را همانند برنج دمی پخت و خیلی شفته کرد یا اینکه به اندازه برنج آبکش پخت و دیگر نیاز به دم ندارد.بسته به سلیقه با شکفته شدن دانه کینوا یا سرخ کردن آن یا نیمه شکفته می توانید در غذا و سالادها استفاده نمایید.کینوا طعم و بوی خاصی ندارد و به دلخواه می توانید به آن نمک و دیگر چیزها را در غذاها استفاده نمایید.
نووووش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!