
معجون لیمو عسل
مواد لازم:
لیمو ترش تازه کوچک و زرد رنگ ۲۰ عدد
۳ قاشق عسل
این ترکیب سرشار از آنتی اکسیدان می باشد.
ابتدا لیموها را شسته و سر و ته آن را زده اسلایس اسلایس کرده و پس از آن هسته آن را دراورده تا تلخ نشود.
یک سوم از اسلایس لیمو ها را توی شیشه تمیز چیده و روی آن یک قاشق عسل می ریزیم.
مجدد یک سوم دیگر لیمو را داخل شیشه چیده و روی آن را یک قاشق دیگر عسل ریخته و برای بار سوم همین کار را ادامه می دهیم.
معجون را نصف روز پشت پنجره گذاشته تا آفتاب به آن بخورد.
پس از آن به مدت سه هفته داخل یخچال نگهداری کرده تا آب بیندازد و به اصطلاح برسد.
به مدت یکسال می توانید از آن در یخچال نگهداری کنید.
- صدف محمودی
- 29 شهریور 1400
- 879 بازدید