نکات جذاب آشپزی

 

یکی از اشتباهات رایج بانوان اشپز شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی است.

  • یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با مایع ظرفشویی را بدترین کار ممکن ذکر و خاطرنشان کرد: این کار غلطی است که در جامعه رایج شده، چرا که استفاده از این مواد شیمیایی برای شست و شوی سبزیجات نه تنها بی فایده است، بسیار هم مضر است.
  • توصیه ی سازمان غذا و داروی امریکا: بهترین روش برای شستن سبزیجات شستن با محلول سرکه است.
  • شست شوی سبزیجات با نمک طبیعی هم بسیار مناسب است.

چند نکته دیگر در آشپزی

  • اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
  • قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتان‌تان را به سرکه آغشته کنید تا بدین ‌وسیله بوی پیاز به خود نگیرد .
  • اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو علاوه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش می‌دهید .
  • برای جلوگیری از کپک زدن نان ، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید .
  • اگر بر روی رومیزی آب میوه ریخت ، دستپاچه نشوید ؛ کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکه‌ای در بین نخواهد بود .
  • برای بر طرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید .
  • برای اینکه در شیشه‌ای قابلمه و یا ماهی‌تابه تان بخار نگیرد با پوست لیمو از داخل سطح شیشه را بمالید .
  • برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.
  • برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
  • اگر می خواهید قورمه سبزی تون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.
  • برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.
  • اگر می خواهید لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید.
  • برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.
  • برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.
  • برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته.
  • به منظور خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید
  • برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید
  • اگر می خواهید پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید
  • برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون
  • برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود
  • اگر میخواهی پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
  • برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.
  • برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید
  • برای بهتر رنگ دادن زعفران هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود، نتیجه را خواهید دید. ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!