
استیک گل کلم
مواد لازم:
سیب زمینی به مقدار دلخواه
قارچ به مقدار دلخواه
گل کلم به میزان دلخواه
دو سوم لیوان شیر
یک قاشق جودوسر
ادویه جات
سیب زمینی ها را برش داده و نگینی درشت خرد می کنیم.
روغن زیتون و اویشن پودر سیر فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه و هم می زنیم و زیررو رو میکنیم تا تمامی مواد به خوبی مخلوط گردند.
سپس سیب زمینی ها را توی قابلمه ریخته و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کرده و هر چند لحظه آن را زیرو رو می کنیم.
برای درست کردن مگنت گل کلم(سس مخصوص) ابتدا روغن زیتون٬ نمک٬ پودر سیر٬ فلفل سیاه٬ پودر پیاز٬ خردل آسیاب شده٬ پاپریکا٬ آب لیمو ترش تازه را تو کاسه ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
سیب زمینی ها را بعد از اینکه اب پز شدن و خوب پختن بر می داریم.
سپس گل کلم هایی را که صاف و همانند استیک برش زدیم را به مدت ۲ دقیقه داخل مایکرو ویو قرار می دهیم تا کمی نرم شود.
قارچ را خرد کرده روی حرارت می گذاریم تا آبی که انداخته است خشک شود. سپس یک قاشق غذاخوری آرد جودو سر پرک و دو سوم لیوان شیر به آن اضافه کرده و روی حرارت خیلی کم گذاشته و هم زده و می گزاریم تا غلیظ شود.سس قارچ ما اکنون آماده است.
نمک طعم دار که با فلفل ترکیب شده یا نمک و فلفل سیاه را نیز به سس قارچ اضافه می کنیم.
مواد مگنت ما آماده است.
هردو طرف گل کلم نرم شده رو با مواد مگنت آغشته کرده و روی تابه مخصوص روی گاز گریل(کبابی) میکنیم.
گل کلم را برگردانده تا طرف دیگر آن هم گریل شود.
سس قارچ رو روی سیب زمینی ها ریخته و باگل کلم گریل شده نوش جان کنید.
- صدف محمودی
- 29 شهریور 1400
- 883 بازدید